BeautyFlash

NYARALÁS? Na, de mit is vigyek magammal?

SOKAT VAGY ÚTON, ÁLLANDÓAN JÖSSZ-MÉSZ? AKKOR OLYAN ARCÁPOLÓKRA VAN SZÜKSÉGED, AMELYEK KÖNNYEDÉN MENNEK VELED

Az élet 2019-ben gyors, izgalmas és kiszámíthatatlan: üzleti út vagy nyaralás, esti kiruccanás egy nehéz nap után vagy váratlan találkozó…minden napra azonnali megoldásokra van szükségünk, hogy igazodni tudjunk az élet gyors ritmusához.

  • Hatékonyság+azonnali eredmény az elvárás a kozmetikai receptúrákkal szemben. A skintsugi varázslatos arcápolási vonala, a Beauty Flash (azonnali hatású bőrszépítő megoldások) azért jött létre, hogy mindenkor, mindenhová magunkkal vihessük őket.
  • A 21. század legfrissebb bőrápolási trendje, hogy a kozmetikumainkat többféle módon tudjuk alkalmazni, így nincs szükség sok termékre, hanem csak egy pár, de valóban hatásosra.
  • Ezek a termékek a legkisebb női táskában vagy neszesszerben is elférnek, de akár egy zsebben is, hogy bármilyen szépség vészhelyzetben kéznél legyenek.
  • Multifunkcionálisak, mert tartóssá teszik a sminket, eltüntetik a ráncokat, nyugtatják a bőrt és megvédik a külső károsító tényezőktől, mint pl. a napsugárzás, vagy környezet szennyezés. Egy 4 az 1-ben bőrápoló hatásosabb és az eredményei tartósabbak, mint a hagyományos kozmetikumoknak.

A Beauty Flash termékek átgondolt és kreatív csomagolása egyszerű, kényelmes és pontos használatot tesz lehetővé. A fecskendőből minden csepp termék pontosan a megfelelő helyre könnyedén felvihető, a légmentesen csomagolt flakonok hosszan megőrzik a készítmények minőségét és az adagonként külön csomagolt szérumokból pontosan annyit használsz, mint amennyit szükséges.

A Beauty Flash család másik erőssége a legfrissebb tudományos eredményeket felhasználó receptúrák. Ezek a legújabb generációs termékek kiemelkedően magas hatóanyag koncentrációval és a legmodernebb előállítási technológiával készülnek. Mindezek hozzájárulnak a látható, gyors és hosszantartó eredményhez.

Napjainkban az életünk különösen gyors ritumust diktál. Bőrünket megviseli a stressz és az alváshiány, de szeretnénk, ha a ennek ellenére mindig friss és ragyogó lenne. A Beauty Flash nem varázslat, hanem a tudomány és a technológia találkozása praktikus termékekben. A Beauty Flash kozmetikumok azonnali hatásúak, feszesítik a bőrt, visszaadják annak egészséges fényét, elfedik a ráncokat és a bőrhibákat. Bármilyen szépség vészhelyzetben bevethetőek, mert pillanatok alatt szépítenek, eltüntetik a fáradság és stressz látható jeleit. Jól jön a segítség egy hosszú reptéri várakozás után, vagy egy váratlan randi előtt, hirtelen jött tárgyalás, vagy selfie készítése előtt.

A Bőrfeszesítő, Vitalizáló Szérum, a Célzott Hatású, Ráncfeltöltő Szérum, a Sötét Karikák és Ödéma Csökkentő Szemápoló Krém és a Védő, Nyugtató és Frissítő Arcpermet egyszerűbbé és kellemesebbé teszik mindennapjainkat.